Header Ads

Izložba Orkestar širokog repertoara

06.06.2014.god.




SONATA PRIKRIVANJE
Inspiracija:
Izlozbena postavka na samom pocetku stvaranja bila je posvecena osobi koju  veoma cenim i postujem i koja na mene veoma stimulativno deluje. Nemalo za tim kroz samo par dana zapali smo svi u haos prirodne katastrofe koja je zadesila zemlju Srbiju te je samim tim i duh kreativnosti bio usmeren u tom pravcu.
FUGA DODOLE


Zasto naziv izlozbe ‚‚Orkestar sirokog repertoara‚‚:

Tih dana u jeku poplava, cela Srbija je jecala. Razni zvuci zrtava ljudi i zivotinja, vapaji za pomoc, zvuci solidarnosti, naredbodavni, kriticarski, molbeni, utehe, bodrenja, razocaranja i straha od sutrasnjice. Nije se samo moglo cuti u Srbiji vec i iz blize okoline nase zemlje iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije kao i iz mnogih krajeva sveta. Cela planeta je bila jedan veliki orkestar sirokog repertoara.
KANTATA FUTUR


O slikama:

Slike su svakako hiljadu reci sabranih na jednom mestu. Gde umetnik govori, porucuje, budi se njegova empatija, ukazuje a na sve to ostavlja prostora boljem sutra i daje poruku da je nada i borba potrebna da bi se poteskoce razne prebrodile. Tu se preplicu bol, pomirenje, razocarenje, zalba, molitva, vera u bolje, hrabrost i sve sto krasi jedan zivot. Jednom recju slavi se zivot.
PRELUDIJUM NEIMAR













KANON MOLIBDEN

OPERA PRED SOBOM
INVENCIJA PREZENT
UVERTIRA IZNAD KULISA
TOKATA U SEBI
MENUET ZABORAVLJENI HEROJ
KONCERTO GROSO MAJKA ZEMLJA
za pregled detalja slika klikni na link:
Powered by Blogger.